Get Adobe Flash player

PG ŠUM d.o.o.
Podvine 22
1420 Zagorje ob savi

Humanitarna dejavnost

Stremimo k ponudbi kakovostnih izdelkov, oblikovanih v duhu časa, v katerem živimo. Del dohodka namenjamo tudi za humanitarno dejavnost. Naš cilj je kakovosten izdelek in dober namen- le zakaj ne bi združili obeh ciljev? Zavedamo se, da moramo ustvariti nekaj tudi za skupno družbeno dobro, če le uspešno poslujemo in ustvarjamo dobiček. Veseli smo, da z nakupom naših izdelkov prispevate tudi vi.

 

Botrstvo

Projekt Botrstvo v Sloveniji deluje pod okriljem ZPM Ljubljana Moste-Polje in je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrokom in mladostnikom, ki živijo v materialni stiski in potrebujejo finančno pomoč in spodbudo. V projekt smo se vključili, ker si prizadevamo, da se sredstva, ki jih redno namenjamo v te namene, uporabijo na učinkovit in kakovosten način, kar pomeni, da do pomoči pridejo tisti, ki le-to najbolj potrebujejo.

Namen botrstva je zmanjšanje socialne izključenosti zaradi revščine in omogočanje boljših pogojev za otrokov zdrav razvoj, izobraževanje, odkrivanje in razvoj talentov ter s tem spodbudno preživljanje otroštva. Otrokom želimo omogočiti občutek enakovrednosti v družbi vrstnikov. Preko botrstva jim je vse pogostejše omogočeno osnovno preživetje, poleg tega pa tudi vključevanje v vse plačljive šolske dejavnosti, šolska prehrana, izvenšolske dejavnosti, organiziran prosti čas in drugo

 

Botrstvo