KONTAKT 03 56 61 736

Humanitarna dejavnost

Stremimo k ponudbi sodobnih in kakovostnih izdelkov, oblikovanih v duhu časa, v katerem živimo. Del dohodka namenjamo za humanitarno dejavnost. Naš cilj je kakovosten izdelek kot tudi dober namen -  trudimo se biti družbeno odgovorni. Zavedamo se, da zmoremo ustvarjati tudi za ranljive posameznike in družine, ki so med nami, če uspešno poslujemo in ustvarjamo dobiček. Veseli smo, da z nakupom naših izdelkov prispevate tudi vi.

 

Botrstvo

Projekt Botrstvo v Sloveniji deluje pod okriljem ZPM Ljubljana Moste-Polje in je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrokom in mladostnikom, ki živijo v materialni stiski in potrebujejo finančno pomoč in spodbudo. V projekt smo se vključili, ker si prizadevamo, da se sredstva, ki jih redno namenjamo v te namene, uporabijo na učinkovit in kakovosten način, kar pomeni, da do pomoči pridejo tisti, ki jo najbolj potrebujejo.

Namen botrstva je zmanjšanje socialne izključenosti zaradi revščine in omogočanje boljših pogojev za otrokov zdrav razvoj, izobraževanje, odkrivanje in razvoj talentov ter s tem spodbudno preživljanje otroštva. Otrokom želimo omogočiti občutek enakovrednosti v družbi vrstnikov. Preko botrstva jim je omogočeno osnovno preživetje, poleg tega pa tudi vključevanje v vse plačljive šolske dejavnosti, šolska prehrana, izvenšolske dejavnosti, organiziran prosti čas in drugo.

Projekt izdelave spletne strani in spletne trgovine je sofinanciran iz sredstev vavčerja za digitalni marketing