KONTAKT info@pgsum.si 03 56 61 736

Humanitarna dejavnost

Stremimo k ponudbi sodobnih in kakovostnih izdelkov, oblikovanih v duhu časa, v katerem živimo, hkrati se trudimo biti družbeno odgovorni. Del dohodka od prodaje naših izdelkov od leta 2014 namenjamo Botrstvu. Smo ekskluziven partner projekta Botrstvo s področja voščilnic in darilnega programa. Zavedamo se, da zmoremo ustvarjati tudi za ranljive posameznike in družine, ki so med nami, če uspešno poslujemo. Veseli nas, da z nakupom izdelkov Šum prispevate tudi vi.

Projekt Botrstvo v Sloveniji deluje pod okriljem ZPM Ljubljana Moste-Polje in je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrok in mladostnikov, ki živijo v materialni stiski in potrebujejo finančno pomoč in spodbudo. V projekt smo se vključili, ker si prizadevamo, da do pomoči pridejo tisti, ki jo najbolj potrebujejo.

Namen botrstva je zmanjšanje socialne izključenosti zaradi revščine in omogočanje boljših pogojev za otrokov zdrav razvoj, izobraževanje, odkrivanje in razvoj talentov ter s tem spodbudno preživljanje otroštva. Otrokom želimo omogočiti občutek enakovrednosti v družbi vrstnikov. Preko botrstva jim je omogočeno osnovno preživetje, poleg tega pa tudi vključevanje v vse plačljive šolske dejavnosti, šolska prehrana, izvenšolske dejavnosti, organiziran prosti čas in drugo.

Projekt izdelave spletne strani in spletne trgovine je sofinanciran iz sredstev vavčerja za digitalni marketing