KONTAKT info@pgsum.si 03 56 61 736

O nas

Smo založniško podjetje, specializirano za izdajanje kolekcij voščilnic, darilnih vrečk, darilnega papirja  in podobnih darilnih izdelkov. Ponujamo kakovostne in s strastjo oblikovane izdelke. Izdelke po pravilu okrasimo z vročim tiskom, reliefnim tiskom, z bleščečimi posipi in drugimi okraski, ki naredijo izdelek privlačen in poseben.

V PG Šum d.o.o. negujemo družinsko tradicijo izdelovanja voščilnic vse od leta 1960. Podjetje je skozi leta doživljalo različna obdobja, od tega, da je blestelo kot največji proizvajalec voščilnic v Sloveniji v 80′ letih, do boja za kupce v 90′ in hitrejšega razvoja in rasti v tem tisočletju. Trenutno nas je skupaj 15 zaposlenih in pokrivamo celotno področje založništva od ideje, preko oblikovanja izdelkov in kreiranja kolekcij, proizvodnje in skladiščenja izdelkov v podjetju ali pri podizvajalcih, do oblikovanja trženjskih strategij in planov, pri čemer nastajajo rešitve za prezentacijo izdelkov,  za pospeševanje prodaje pri kupcih in pozicioniranje blagovne znamke ŠUM na trgu.

Naš moto je ustvarjanje zadovoljstva pri potrošniku, ob nakupu našega skromnega, vendar z občutkom in ljubeznijo ustvarjenega izdelka, z istočasnim doseganjem koristi za maloprodajne posrednike, preko katerih pridejo naši izdelki do končnega potrošnika.

Vizija podjetja ŠUM je ostati najbolj uveljavljena in prepoznavna blagovna znamka na področju voščilnic in darilnih vrečk na lokalnih trgih, uvajanje dodatnih darilnih programov ter prodaja lastnih oblikovalskih produktov na globalnih trgih, ob stalnem povečevanju ustvarjanja dodane vrednosti.

 

Projekt izdelave spletne strani in spletne trgovine je sofinanciran iz sredstev vavčerja za digitalni marketing