KONTAKT info@pgsum.si 03 56 61 736

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

S spletno stranjo www.pgsum.si (v nadaljevanju spletna stran) upravlja podjetje PG ŠUM d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik).

 

Podatki o podjetju:

Papirna galanterija Šum, d.o.o.
Podvine 22
1410 Zagorje ob Savi

Podjetje je vpisano v sodnem registru Okrožnega sodišča v Ljubljani dne 18.8.2003, številka vpisa 13826100.

ID za DDV: SI29162734
Matična številka: 1849646

TRR: SI56 0233 8025 3972 768

1. Avtorske pravice podjetja 

Vse vsebine, objavljene na www.pgsum.si , so last podjetja PG ŠUM d.o.o., in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja podjetja PG ŠUM d.o.o., se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. 

PG ŠUM  d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani www.pgsum.si.

2. Strinjanje s pogoji poslovanja

Z uporabo spletnega mesta se vsak uporabnik strinja, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja in da se z njimi v celoti strinja.

Dostopnost informacij:

Podjetje PG ŠUM d.o.o. se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

       -   identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)

       -   kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, naslov)              

       -   bistvene značilnosti blaga oziroma storitev                                 

 
3. Odgovornost
 
Podjetje PG ŠUM d.o.o., ni odgovorno za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.
  
Komunikacija poteka izključno preko spletne strani in elektronske pošte.
 
4. Pritožbe in spori
 
Podjetje PG ŠUM d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Podjetje PG ŠUM d.o.o. se trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožbe lahko oddate pisno po elektronski pošti na naslov: info@pgsum.si. Podjetje bo v treh delovnih dneh potrdilo, da je prejelo pritožbo, sporočilo kupcu, kako dolgo jo bo obravnavalo in ga vseskozi obveščalo o poteku postopka. 

Podjetje PG ŠUM d.o.o. si po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno. Drugače je za rešitev spora pristojno okrajno sodišče v Trbovljah.
  
5. Piškotki in oglaševanje
 
Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku našega spletnega mesta in ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. 

Uporabo piškotkov v Evropski uniji (EU) določa Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah 2002/58/ES, katere člen, ki se nanaša na piškotke in podobne tehnologije, je bil spremenjen z Direktivo 136/2009.
 
V slovenski zakonodaji uporabo piškotkov določa Zakon o elektronskih komunikacijah oziroma ZEKom-1 (Uradni list št. 109/2012), katerega 157. člen predstavlja pravno osnovo za skrb za zasebnost uporabnikov spleta.
 
Spletna stran www.pgsum.si za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov, spremljajo pa aktivnosti obiskovalcev in zanimanje z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.

Projekt izdelave spletne strani in spletne trgovine je sofinanciran iz sredstev vavčerja za digitalni marketing